+36 70 773 3316 Hétfő - Péntek 08:00 - 18:00 Budapest, Magyarország
+36 70 773 3316 Hétfő - Péntek 08:00 - 18:00 Budapest, Magyarország

Legújabb technológiák az alpintechnikában

Korszerű anyagok használata. A legújabb technológiák és eszközök alkalmazása az alpintechnikában, hogy profi munkát végezhessünk és elégedetté tehessük megrendelőinket.

Minőségi szerszámok

Minőségi szerszámok és eszközök használata a precizitás és biztonság érdekében, a sikeresség jegyében.

Személyre szabott szolgáltatások

A teljeskörű szolgáltatások,rugalmasan személyre szabva, megrendelőink elégedettségére. Kedvezmények, karbantartási ajánlatok, hogy minél jobban megfelelhessünk az Önök elvárásainak. 

Zöld energia

A mindennapi munkánk során egyre több olyan kivitelezésben veszünk részt, mely megújuló energiával kapcsolatos. Ezek megvalósulásához gyakran nem csak villamosipari ismeret, hanem az alpintechnikai tapasztalat is szükséges.

Történetünk a villamosiparban és alpintechnikában

Vállalkozásunk ipari alpintechnikával és villamos kivitelezéssel foglalkozik hosszú ideje, mind a magasban, mind a földön minőségi munkát végzünk profi szerszámokkal, kiváló szakemberekkel. Legfőbb célunk, hogy gyors, precíz, korrekt szolgáltatás biztosítsunk ügyfeleink számára. A piacon nagy szükség van a speciális alpintechnikára és egyedi szaktudást igénylő kiemelten veszélyes feladatok megoldására.

Projektekben, egyedi kivitelezésekben, de hosszú távú – karbantartási – feladatokban is együttműködünk partnereinkkel.

Költséghatékony megoldásainkkal, mindkét szakterületen partnereink elégedettsége a legfőbb célunk.

Napjainkban az épületeken egyre többször alkalmaznak a belülről nem nyitható, egybe függő üvegfelületeket, így ezeket csak kívülről lehet karbantartani ipari alpintechnikával.

A veszélyes fák, melyek gondot jelentenek az autós forgalomra vagy magántulajdonokra, villamoshálózatra, akár az emberi életre.

Az energia megtakarítási programok kiemelt szerepet kapnak az épületek megvalósításánál, felújításánál. A házak szigetelése és festése, mely ezzel a technikával gyorsabban kivitelezhető. Az egyszerű szervizelések, melyekhez állványra  vagy kosaras autóra lenne szükség. Ez a megoldás gazdaságilag nem lenne hatékony, illetve lehetséges, hogy nem is alkalmazhatóak, valamint sokkal hosszabbá és költségesebbé teheti az adott munkát.

Cégünk, több mint 30 éve foglalkozik villamosipari munkák megvalósításával, épület villamossággal, továbbá ipari jellegű feladatok végzésével. A munkáinkat teljes körű dokumentációval biztosítjuk megrendelőink számára.

Bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal.

 

1 órán belül válaszolunk kérdéseire

48 órán belül felmérjük a helyszínt

72 órán belül árajánlatot küldünk

Biztonságos megoldások, több mint 30 éve

0+
Négyzetméter
0+
Projekt
0+
Partner